curabis.dk > PowerBI > PowerBI er indsigt
  • super
  • PowerBI
  • Ingen kommentarer

PowerBI er indsigt

PowerBI er en online-tjeneste til analyser af forretningsdata. Med PowerBI får du indsigt, som gør det let at træffe de rette beslutninger. Her giver jeg en kort introduktion til 3-delingen i hvordan PowerBI er tænkt; Forbindelse til dataVisualisering og AnalysePublicer og del

Opret forbindelse til dine data

Opret forbindelse direkte til datakilder, uanset hvor de er, både i realtid og via streaming, og med et utal af dataconnections til såvel cloudmiljøet eller i det lokale miljø.

Kombiner, transformér og organiser enorme datamængder med Power-forespørgsel til en brøkdel af de omkostninger, den tid og den ekspertise, der tidligere var påkrævet.

Gør datamodellering enklere, når du forbereder data én gang, og brug dem til flere modeller. Drag fordel af en grænseflade til peg og klik-analyse, og opret modeller automatisk.

Visualiser dine data

Få hurtigt indsigt med visualiseringer, der bruger kunstig intelligens, og som oprettes automatisk på baggrund af dine datasæt.

Få ubegrænsede muligheder for, hvordan du visualiserer data, via den åbne struktur for brugerdefinerede visualiseringer, eller vælg mellem de mere end 100 visualiseringer, som communitybrugerne har publiceret.

Få hurtigt svar på dine spørgsmål. Stil et spørgsmål, og lad PowerBI vælge den rette visualisering til dig.

Publicer og del

Træf beslutninger på baggrund af data på tværs af organisationen.

Få hurtigt dit team i gang med integrering med Microsoft Office 365, Microsoft SharePoint, Microsoft Excel, Microsoft Teams og andre velkendte værktøjer.

Samarbejd om rapporter, og del indsigt med brugere på tværs af organisationen. Distribuer indsigt på en hvilken som helst enhed med blot nogle få klik, og administrer brugeradgang og -sikkerhed fra ét centralt sted.

Læs mere om PowerBI

Author: super

Skriv et svar