Skift din Dynamics C5 løsning til Business Central

Sådan fremtidssikrer du dit regnskab

SKIFT FRA C5 TIL BUSINESS CENTRAL

Vi er certificeret Microsoft Dynamics partner og kan hjælpe dig med alt omkring din Microsoft 365 løsning. Har du spørgsmål til vores ydelser eller brænder du for at diskutere dine muligheder for digitalisering, så er du altid velkommen til at kontakte os via telefon, e-mail eller vores formular.

Det er vigtigt, at du træffer et valg om, hvad der skal ske med dit C5-regnskab

Skift fra C5 til Business Central

Dynamics C5 er det tidligere regnskabsprogram fra Microsoft, der var designet til mindre virksomheder med behov inden for økonomi- og lagerstyring. Udfordringen med C5 er, at Microsoft ophørte med udvikling og support af programmet i januar 2019, og løsningen overholder heller ikke de nye krav i bogføringsloven. Ved at skifte dit C5-regnskab til Microsoft Dynamics 365 Business Central får du et fremtidssikret forretningssystem, der automatisk opdateres og opfylder de nye krav og regler for digital opbevaring af bilag.

Fordele ved at skifte din C5 til det moderne Dynamics 365 Business Central i skyen

Altid up to date på seneste version

Ved at migrere dit C5-regnskab til den cloudbaserede 365 Business Central, som automatisk bliver opdateret to gange årligt, skal du ikke længere bekymre dig om du sidder tilbage med et forældet system. Derudover vil du, med en internetforbindelse, altid have adgang til samme valide data som resten af organisationen, og som vil styrke samarbejdet på tværs af organisationen.

Du får ganske enkelt et fremtidssikret økonomisystem, som giver din virksomhed et mere effektivt, fleksibelt og skalerbart system, der hjælper med at øge produktiviteten, reducere omkostningerne og giver bedre indsigt i virksomhedens økonomi.

Hent databladet med flere fordele ved at skifte fra C5 til Business Central nedenfor.

Vi sidder klar til at hjælpe med digitaliseringen

CURABIS har udviklet et effektivt migreringsværktøj, som gør det muligt at flytte data hurtigt, effektivt og omkostningsbevidst. 

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi med vores gennemprøvede metode kan flytte jer op på en moderne løsning i skyen – uanset nuværende ERP-system.

Hvad siger vores kunder?