MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL 

Komplet økonomisystem til optimering af din virksomhed

Få en samlet og integreret økonomisystem i skyen 

Microsoft Dynamics 365 Business Central – ét samlet og integreret forretningssystem

Opnå en komplet administrationsløsning, som forbinder dine afdelinger i et fælles system, og som giver dig overblik og mulighed for at træffe de rigtige beslutninger ud fra valide data. Et fremtidssikret økonomisystem optimerer dine processer og bringer dine medarbejdere tættere sammen.

Hvad er Dynamics 365 Business Central?

Fremtidssikret økonomisystem med automatisk opdatering

Microsoft Dynamics 365 Business Central er en videreudvikling af Dynamics Navision, NAV og C5 – et professionelt forretningssystem til små og mellemstore virksomheder. 

Det er en omfattende forretningsløsning med funktionalitet til økonomistyring, fakturering, rapportering, indkøb, lagerstyring, salg, projektstyring og produktionsoptimering. 

Programmet minder om Microsoft Windows og Microsoft Office, som du kender i forvejen og er derfor nemt at lære og enkelt at bruge. Det er et økonomisystem fuldt integreret med virksomhedens øvrige it-systemer, som giver dig sikkerhed for korrekte data i real time på tværs af organisationen. 

365 Business Central er cloudbaseret

Fremtidssikret økonomisystem med automatisk opdatering

Dynamics 365 Business Central markerer et nyt skifte i Navision’s historie. Programmet er browserbaseret med let adgang og integration til øvrige cloudbaserede løsninger. 

Løsningen kombinerer ERP med CRM, og er tæt integreret med øvrige Microsoft løsninger som Office 365, Microsoft Power BI og Microsoft Teams. 

Det er fortsat den samme løsning og teknologiske platform som NAV, blot en opdatering med endnu flere fordele. 

Business Central dækker hele din virksomhed

Opnå de forretningsmæssige fordele ved at eliminere manuelle, begrænsende og ofte dyre systemer og processer

365 Business Central giver dig et økonomisystem i skyen, hvor du har adgang til data om din forretning på tværs af flere afdelinger.

Løsningen er fuldt integreret, og hjælper dig med at samle trådene på alle virksomhedens aktiviteter – i én samlet database, og som er din garanti for, at der kun findes én version af vigtige stamdata.

Samtidig får du mulighed for at automatisere mange af dine daglige opgaver, som vil spare dig for tid, penge og ærgerlige fejl.

Beslutninger ud fra valide data

Træf rigtige beslutninger ud fra pålidelige data

Microsoft Dynamics 365 Business Central hjælper dig med at træffe bedre beslutninger ud fra samme stamdata.

Med et effektivt overblik får du viden om din virksomhed og hvordan den performer. Fuld integration er din sikkerhed for at kunne træffe de rigtige beslutninger ud fra valide data.

For dig betyder det, at du har de bedste forudsætninger for at træffe de rigtige beslutninger ud fra tilgængelige og aktuelle data, uanset hvor du er i organisationen

Fleksibelt licenssystem – tilpasset dit behov

Smidig licensstruktur

Dynamics 365 Business Central er en abonnementsløsning, hvor du betaler en lav fast månedlig pris for det antal brugere, du har behov for. 

Microsoft tilbyder flere licenstyper, som tilgodeser dine ønsker og behov:  

  • Essentials Users indeholder moduler: Finans, Salg, Lager, Logistik, CRM, HR og Projektstyring 
  • Premium Users som Essentials og inkluderer også modulerne: Produktionsstyring og Service


Du får alle
moduler med i købet, men kom gravist i gang ved kun at tage de moduler i brug, der er relevante for din forretning lige nu. 

Fremtidssikret økonomisystem

Automatisk opdatering to gange årligt

Den seneste version af 365 Business Central bliver opdateret to gange årligt med forbedringer, så du altid kan være sikker på at have den mest effektive og fremtidssikrede forretningsløsning.

Microsoft har stor fokus på optimering af systemets funktionalitet, såsom rapportering og øget effektivitet på finansdelen samt hele forsyningskæden.

På Microsofts hjemmeside finder du opdateringsoversigten over planlagte rettelser og tilføjelser for Business Central.

Vil du vide mere om, hvordan Business Central passer ind i jeres forretning?

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan udfordre jer til at skabe en bedre bundlinje via digitalisering.

Hør hvad andre kunder siger