VÆRDI VIA DIGITALISERING

Erfaren Microsoft Dynamics 365 Business Central leverandør

Fokus på standard og forhandleruafhængige apps

LEVERANDØR AF MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL

CURABIS certificeret Microsoft Partner. Vi er en danskejet virksomhed, stiftet i 2005, som er specialiseret i at levere løsninger inden for Microsoft Dynamics 365 Business Central, NAV og Power BI til små og mellemstore virksomheder. Vi har stor erfaring i at skære fra og prioritere standard frem for tilpasning – det første skridt på vejen til at slippe fri af forældede og konventionelle løsninger.

Erfaren leverandør af Microsoft Dynamics 365 Business Central

Optimering, support og vækst for din virksomhed

Som eksperter inden for Microsoft Dynamics 365 Business Central er vi dedikerede til at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine unikke forretningsbehov. Fra implementering og systemoptimering til kontinuerlig support arbejder vi tæt sammen med dig for at sikre en problemfri drift og frigive potentialet i din virksomhed. Kontakt os for at udforske, hvordan vores erfaring kan styrke din virksomheds digitale rejse.

Styrk din forretning med skræddersyet support og optimering!

20 års erfaring med Microsoft Dynamics

Altid up to date på seneste nyt om forretningsløsninger

Medarbejderne hos CURABIS har stor forretningsforståelse og har arbejdet med forskellige versioner af C5, Navision, Dynamics NAV og nu 365 Business Central i mere end 20 år. 

Vi har omfattende erfaring inden for rådgivning, udvikling og implementering af løsninger til små og mellemstore virksomheder. Vi har stor forståelse for økonomistyring og virksomhedsdrift, og er godkendte SMV:digital rådgivere, som er din sikkerhed for et professionelt samarbejde. 

Hos Curabis prioriterer og støtter vi personlig og faglig udvikling. Vi videreuddanner vores udviklere og konsulenter via vores interne Curabis Academy, som sikrer vedligeholdelse af viden hos medarbejderne med seneste nyt inden for Microsoft Dynamics 365 Business Central, til gavn for din forretning. 

Hvad betyder CURABIS egentlig?

Altså - udover at være certificeret Microsoft Dynamics leverandør

“Curabis” er en bøjningsform af verbet “curare” på latin og betyder; “passe på” eller “tage vare på” på dansk.

Hos Curabis prioriterer vi nærhed og personlig relation med vores kunder. Det er vigtigt for os, at du ved, at du kan være tryg hos os. Derfor har vi altid mindst to personer dedikeret til jer, og som kender jeres forretning ud og ind. Begge medarbejdere er dybt involveret og har indgående forståelse for jeres forretning, IT-løsninger og de udfordringer som I møder.

Vi er stolte af vores arbejde og det vi leverer. Derfor gør vi os umage for, at vores kunder har tillid til, at vi er en tæt partner med respekt og omhu. 

Vi tager din forretning seriøst! 

Kultur bygget på respekt og gensidig forståelse

Vi prioriterer det nære samarbejde uden fejl

Hos CURABIS hjælper vi hinanden for at opnå succes. Med vores menneskelige team-ånd har vi fokus på, at vi forstår hinanden og accepterer, at du godt må være anderledes, så længe andre ved hvorfor. Vi har en åben og uformel tone, hvor vi i kommunikationen sikrer os, at modtageren forstår budskabet.

Vi har en positiv fejlkultur, hvor åbenhed omkring fejl er vigtigt for at blive dygtigere.
CURABIS’ koncept er “Nul Fejl i Driften”, hvor vi har en struktur, der forhindrer fejl i driften. I et tæt samarbejde har vi et fælles ansvar med vores kunder for at nå dette mål.

Har du lyst til at arbejde sammen med de bedste konsulenter og udviklere?

Bliv en del af branchens dygtigste medarbejdere

Vi søger markedets bedste forretningskonsulenter

Vi er altid på udkig efter de skarpeste konsulenter, og lægger stor vægt på at finde opgaver, der matcher dine faglige og personlige kompetencer med dine forventninger.

At arbejde i og med CURABIS er sjovt med masser af aktiviteter og selvfølgelig spændende og udfordrende arbejdsopgaver.

Balancen mellem arbejde og privatliv er i konstant fokus hos os. Glade familier giver glade medarbejdere og i sidste ende; glade og tilfredse kunder.

Vil du være en del af teamet, så send din uopfordrede ansøgning til job@curabis.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Hør hvad vores kunder siger

Vi står klar til at hjælpe dig med at digitalisere din forretning

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan udfordre jer til at skabe en bedre bundlinje via digitalisering.