curabis.dk > Om

Lidt om os

Værdi via digitalisering

Vi skaber værdi via digitalisering for ambitiøse virksomheder og organisationer.

Vi er leverandør af Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV, C5 og PowerBI, og vores team har omfattende erfaring indenfor Rådgivning, Udvikling, Økonomistyring og Virksomhedsdrift.

Vi er specialister i at identificere og fjerne din virksomheds hindringer for vækst og værdiskabelse. Hindringer som holder organisationen fastlåst i langsommelige, manuelle og ofte dyre systemer og processer.

MED OMHU…

CURABIS kommer af latin og betyder “Med Omhu”. Vi forsøger hver dag at gøre vores bedste for at leve op til det overfor vores kunder.

Bliv genfødt digitalt

Vi hører det mange steder fra – uden digitalisering er den mindre og mellemstore virksomhed truet på både top- og bundlinje. Vi hører også at netop den gruppe virksomheder, halter bagud når det kommer til investeringer i digitalisering; i forhold til udlandske webtjenester, i forhold til store danske virksomheder, og ikke mindst i forhold til niche-iværksættervirksomheder som er født digitale.

Vi har stor erfaring i at skære fra og prioritere standard frem for tilpasning – det første skridt på vejen til at slippe fri af gamle løsninger og proprietære løsninger.

CURABIS ApS, Struergade 16, 2630 Taastrup

VÆRDI VIA DIGITALISERING?

Kontakt os for at høre vores bud på hvordan I kommer i gang.