curabis.dk > Services > ERP > Business Central > Integration Engine til Business Central og NAV

Integration Engine til Business Central og NAV

Brug for en hurtig, stabil og sikker Integration Engine med fuld dataudveksling og -validering mellem Business Central og eksternt system? Eller passiv replikering mellem databaser?

Hos CURABIS kan vi med stolthed sige at vi har skabt markedets hurtigste dataforbindelse mellem Microsoft Business Central og en vilkårlig ekstern online platform. Det kan være en Webshop, eksternt PIM system, katalog, CRM, Produktionsstyring eller lignende. Dataforbindelsen kalder vi Integration Engine, og den danner basis for at du kan administrere din eksterne løsning fra ét sted; din Business Central eller Dynamics NAV løsning.

Hvilken platform og løsning du kobler dig på er stort set lige meget. Vi connector til den eksterne database og opdaterer datagrundlaget. Her understøtter vi både mySQL og SQL databaser.

Integration Engine: First class dataudveksling mellem forretningssystemer

Integration Engine er et backend produkt hvor vi oftest optræder som underleverandør til jeres projekt. Den typiske kunde er enten tech leverandør, NAV leverandør eller en slutkunde der mangler en fleksibel dataconnector til at binde systemer sammen i realtid.

Eksponering af data og replikering

Integration Engine kan også konfigureres til replikering mellem ligeværdige SQL databaser eller til at eksponere relevante data på en webportal. Enten passivt eller som resultat af brugerinvolvering.

Integration Engine installeres separeret fra din Dynamics NAV løsning og påvirker således ikke din forretningsløsning.

Integration Engine understøttes fra Microsoft Dynamics NAV 2015 og frem til nyeste Business Central.

Integration Engine

  • Business Central Cloud
  • Dynamics NAV 2018
  • Seneste .Net teknologi
  • SQL og mySQL teknologi
  • Integration til Apsis Newsletter
  • Integration til Danske fragtmænd
  • Integration til Post Danmark
  • Integration til flere betalingsudbydere
  • og meget mere…

Referencer

Røverkøb A/S

Roverkob.dk er en online platform, som anvender Microsoft Dynamics NAV som backend til deres webshop.

Webshoppen er bygget på en Umbraco 7 platform, hvor en SQL database danner grundlaget og forsyner webshoppen med data.

Preben Z. Jensen A/S

Online katalog til Preben Z. som er en engrosvirksomhed indenfor slibning, polering af afgratning. Preben Z. anvender vores teknologi til en eksponering af et produktkatalog, hvor deres faste kunder kan foretage ordreafgivelse online.
Preben Z. arbejder med en Dynamics NAV2017, som forsyner en mySQL database med datagrundlaget for webintegrationen. Den online produktkatalog er et specialudviklet produkt, som anvendes i hele koncernen.

Skovgaard Vine ApS

Skovgaard Vine er en af Danmarks førende vinhandler. Integrationen fra Curabis baseres på en Microsoft Dynamics NAV, og en SQL web database.
Shoppen er bygget på baggrund af et Umbraco CMS system.
Integrationen er bundet tæt sammen med en kundeclub-styring samt en butiksløsning direkte i Dynamics NAV.

FRISK PÅ EN DEMO?

Brug for first class dataudveksling mellem dine forretningssystemer? Lad os byde på en demo af mulighederne med Integration Engine. Kontakt os nedenfor for at høre mere.