curabis.dk > Services > ERP > Business Central > PowerBI: Dashboard og Rapportering

PowerBI: Dashboard og Rapportering

Udnyt styrken i dine data. Udløs potentialet i din organisation og opnå et bedre beslutningsgrundlag. Med Microsoft PowerBI får du et stærkt online Business Intelligence værktøj, der på tværs af datakilder giver dig indblik og overblik til at træffe de rigtige beslutninger. Brug PowerBI til dynamisk rapportering, analyse, KPI opfølgning og monitorering. Visualiser og del data og viden med andre i din organisation.

PowerBI: Discover – Analyze – Visualize

Dynamiske KPI’er

Ét er at visualisere dine data med grafer. Noget andet at præsentere KPI’er. Med PowerBI bliver dine KPI’er dynamiske. Når du for eksempel analyserer din dækningsgrad, kan du med et enkelt museklik få den vist for en given periode og/eller for eksempelvis en varegruppe.

Fleksibilitet

PowerBI er fleksibelt. Det binder data sammen på tværs af systemer og jeres organisation. Har du for eksempel to administrative systemer – typisk CRM og et ERP system – kan du i PowerBI let knytte data sammen og analysere på kryds og tværs igennem datamodellen.

Brugervenlige rapporter

PowerBI er et kraftfuldt værktøj. Det laver dine data om til grafer – så enkelt er det. Det siges, at et billede siger mere end 1000 ord. Vi har ændret den talemåde til: Grafer siger mere end 1000 linjer i et regneark. Dine rapporter pakkes til sidst sammen og præsenteres på et dashboard fyldt med information. Her får du det overordnede overblik. Nemt at gå til… Overskueligt…

Indsigt på farten

Indsigt – uanset hvor du er. Dine data kan vises på alle mobiltelefoner, tablets og PC’er. Du kan målrette data til dine ansatte. For eksempel ved at oprette specifikke rapporter til salgsstab, økonomiafdeling eller indkøber. Mulighederne er mange.

Data Warehouse

PowerBI kan se ind i mange forskellige datakilder. Du kan anvende alt lige fra en flad tekstfil over web-tjenester – og klart nok: Databaser. Har du store og komplekse data i din virksomhed, anbefaler vi oprettelse af kuber, som PowerBI anvender til visualisering.

KOM NEMT I GANG

Vi har udviklet en PowerBI start-pakke der gør det nemt at komme i gang. Kontakt os nedenfor for at høre mere.