curabis.dk > Services > ERP > Business Central > Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central er en komplet forretningsløsning, og kommer standard med omfattende funktionalitet til at drive din forretning.

Business Central er født i skyen hvilket sikrer dig smidig brug via mobil, web og PC. Samtidig er Business Central en del af et stort økosystem af  standardløsninger indenfor handel, detail, produktion, logistik, crm, webshop m.m. – ligesom Business Central kan tilpasses i design og funktionalitet så løsningen understøtter præcis din forretning.

Med direkte integration til Office365 og PowerBI, får du også adgang til den velkendte Office-pakke, samt skarpe værktøjer indenfor rapportering, analyse og visualisering. Det hjælper med at skabe indsigt og læring i din forretning, så du kan agere proaktivt og synliggøre målsætninger og fremdrift.

Stærk standard med uendelige tilpasningsmuligheder

Kommer du fra en Dynamics NAV version, er Dynamics 365 Business Central faktisk den samme løsning som Dynamics NAV 2018.

Men den afgørende forskel er at Business Central er født til skyen som en Software-As-A-Service (SaaS) løsning, og skal derfor enten driftes hos en lokal hoster, eksempelvis i Danmark, eller fra et Microsofts datacenter (Azure).

Fordi Business Central er en SaaS løsning, så er løsningens kode fælles for alle kunder. Alle kunder kører dermed på den samme løsning, og Microsoft kan derfor løbende udrulle nye versioner og opgraderinger, som alle kunder mere eller mindre automatisk får.

For at styre det, er det ikke længere muligt, for et konsulenthus som vores, at foretage ændringer direkte i koden. Da mange virksomheder dog har et stort behov for tilretninger, ekstra funktionalitet m.m. og langt fra altid kun kan klare sig med standarder, tilbydes tilpasninger som enten Extensions eller Apps.

Tilpasning af din Business Central

EXTENSIONS
Tilpasninger i form af design, kodefunktionalitet, felter og rapporter udføres som en såkaldt Extension. En Extension er en selvstændig kode der ligger udenfor Business Central kernen, og funktionaliteten fra en Extensions kaldes fra en såkaldt Tricker eller Event der ligger uberørt i Business Central. På den måde kan vi principielt udvikle uendelig mange Extensions til den enkelte løsning, samtidig med at jeres Business Central løsning forbliver opdateret med nyeste features fra Microsoft.

Som din Business Central leverandør vil det dog typisk være os der løbende kontrollerer og tester, at jeres Extensions fortsat virker efter hensigten efter en ny version af Business Central.

APPS
Apps fungerer på samme måde som Extensions – det er blot mindre eller større ekstraløsninger til Business Central, som er udviklet af 3. part og gjort tilgængelige for mange kunder. Kendte Apps kan være Document Capture (bilagsscanning) fra Continia.

Erfarne specialister

Vi arbejder på tværs af alle versioner af Dynamics C5, NAV og Business Central og har omfattende erfaring indenfor især:

Supportaftale med CURABIS

Med en supportaftale får I fri support via telefon og mail til jeres C5, NAV eller Business Central løsning.

Med en BC+ aftale, får I derudover overvågning og opdatering af jeres Business Central Extensions, så I altid er sikret fuld funktionalitet og nyeste versionering.

Kontakt os for at høre om priser og vilkår.

Tilpasninger fra gamle NAV versioner

Kommer du fra en gammel NAV med en masse tilretninger og specialudviklet kode og ønsker opgradering til Business Central, kan det godt lade sig gøre at flytte tilpasningerne med. Men typisk vil vi anbefale en proces, hvor vi trykprøver behov og aktualitet af jeres tilpasninger.

Dernæst undersøger vi om der findes tilsvarende funktionalitet allerede klar i økosystemet som vi i stedet kan bruge. Og først derefter oversætter vi de gamle tilpasninger til Extensions, så de passer til jeres nye Business Central løsning.

Referencer

Dansk Rotationsplast A/S

Dansk producent indenfor rotationsstøbte plastemner. Støber et bredt spektre af emner fra de velkendte runde flaskecontainere til kompostbeholdere, tanke og joller.

CURABIS har leveret en Business Central, opgraderet fra C5 og med en let form for produktionsstyring.

BIMCO

Baltic and International Maritime Council (BIMCO), er en dansk verdensomspændende NGO og søfartsorganisation stiftet i 1905, med ca. 1.900 medlemmer og hovedsæde i Bagsværd. BIMCO varetager skibsfartserhvervets interesser i International Maritime Organization og andre internationale fora.

CURABIS har leveret en komplet opgradering til Business Central inkl. omfattende integrationer til eksternt medlemssystem.

Louise Roe ApS

LOUISE ROE er et dansk interiør design brand, etableret i 2010. Produkterne sælges både fra egen butik og web samt via en række forhandlere i ind- og udland.

CURABIS har leveret en Business Central opgraderet fra C5 og med integration til Shopify webshop.

Wareco A/S

Wareco er grossist af kvalitetsværktøj til service, vedligeholdelse, håndværk, produktion og gør-det-selv, og har egne afdelinger i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

CURABIS har leveret en Business Central opgraderet fra en ældre NAV og med understøttelse til JetReport og PowerBI.

KOM NEMT I GANG

Vi har udviklet en start-pakke der gør det nemt at komme i gang med Microsoft Dynamics 365 Business Central. Kontakt os nedenfor for at høre mere.