Bliv klædt på til Microsoft Dynamics 365 Business Central

Workshop – et vigtigt skridt på din digitaliseringsrejse

BLIV KLOGERE PÅ MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL

Ledere i små og mellemstore virksomheder er mere end nogensinde tvunget til at omfavne digitalisering – hurtigt. Derfor har CURABIS tilrettelagt en workshop med henblik på at klæde dig på, til at kunne træffe det rigtige valg i forhold til et fremtidssikret økonomisystem i skyen.

Hvad kan du forvente af en Business Central Workshop?

Denne workshop er tilrettelagt med henblik på at klæde jer på, for at kunne træffe det rigtige valg i forhold til et fremtidssikret økonomisystem i skyen.

Du vil blive introduceret til den seneste version af Dynamics 365 Business Central, hvor du får indblik i, hvordan systemet fungerer, og hvordan det kan indeholde jeres forretningsgange samt dække jeres fremtidige behov for effektiv styring og rapportering.

Efter workshoppen vil I have forståelse og viden om, hvordan I kan anvende 365 Business Central og hvad I forretningsmæssigt vil få ud af opgraderingen.

Derudover vil CURABIS være i stand til at give jer et fastpristilbud på det næste og vigtige skridt på jeres digitale rejse.

Workshoppen indeholder 3 punkter

 • Introduktion til Business Central
  I får en overordnet gennemgang af, hvad der venter jer. I bliver introduceret til begreber som blandet andet Rollecenter og AppSource, men også guidet igennem applikationen, hvor vi viser jer den nye søgefunktionalitet, som I med sikkerhed vil synes om.

 

 • Gennemgang af jeres Order-to-Cash (O2C) flow
  Vi gennemgår jeres O2C, som beskriver flowet fra ordren, er i hus til pengene er i banken – eller mangel på samme. Denne proces bør I se som hjertet af jeres virksomhed. Her ligger alle de områder, hvor I adskiller jer fra
  andre virksomheder.

 

 • Gennemgang af jeres Purchase-to-Pay (P2P) flow
  I denne del skal vi have beskrevet jeres forretning på indkøbssiden. P2P flowet dækker hele processen fra, hvorfor I bestiller en vare, hvordan I vælger den, hvordan I afgiver indkøbsordren, hvordan I modtager varen til, hvordan I betaler jeres leverandør.

 

Efter workshoppen vil du være i stand til at afgøre, hvornår I ønsker projektet skal starte samt hvem I ønsker at samarbejde med.

Hent databladet, hvor du kan læse mere om indhold, pris og varighed af worhskoppen nedenfor.

Klar til at komme i gang?

Tag endelig fat i os, vi sidder klar og vil med glæde hjælpe dig videre på jeres digitale rejse.

Hør hvad andre kunder siger