Kom i gang med Microsoft Dynamics 365 Business Central

Fremtidssikret økonomisystem med automatisk opdatering

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL

Microsoft Dynamics 365 Business Central er den nye cloudbaserede version af Dynamics NAV-løsning. Det er en komplet forretningsløsning, og kommer standard med omfattende funktionalitet til at drive din forretning – en samlet løsning, som gør det nemmere, hurtigere og mere enkelt at samarbejde og bruge data på tværs af økonomi, salg, marketing, service, indkøb, lager, projektledelse og HR. CURABIS har ekspertisen og guider dig hele vejen.

Skab en effektiv forretning med Microsoft Dynamics 365 Business Central

Effektiv forretningssystem

Skab en fremtidssikret forretningsoplevelse ved at træde ind i verden af Microsoft Dynamics 365 Business Central. Løsning åbner døren til en række fordele, der transformerer din virksomhed. Først og fremmest tilbyder Business Central en gnidningsløs integration af dine it-systemer, hvilket skaber en smidig og effektiv drift. Denne cloud-baserede platform sikrer også regelmæssige automatiske opdateringer, så du altid er på forkant med de nyeste funktioner og sikkerhedsforanstaltninger.

Dynamics 365 Business Central giver også mulighed for at tilpasse og skalere efter dine behov. Den brugervenlige grænseflade gør det nemt at tilpasse systemet til dine specifikke forretningsprocesser, og med muligheden for at tilføje og fjerne brugere efter behov, kan du skalere din løsning i takt med din virksomheds vækst.

Tag det første skridt mod en mere effektiv og intelligent forretningsdrift ved at implementere Microsoft Dynamics 365 Business Central i dag. Med vores hjælp er vejen til succes lettere og mere tilgængelig end nogensinde før.

Vil du købe eller leje din licens?

Når du vælger Microsoft Dynamics 365 Business Central, skal du grundlæggende tage stilling til, om du vil købe eller leje din licens:

  • Vælger du at købe din løsning og selv hoste den, kræver det en engangsinvestering i det antal licenser, du skal bruge – og efterfølgende en årlig opgraderingsafgift.
  • Vælger du at leje din løsning – og have den i skyen, kan du komme i gang uden de store investeringer. Du betaler kun et månedlige abonnement for det antal navngivne brugere, du har behov for.

Kom nemt i gang med Microsoft 365 Business Central

CURABIS har udviklet en start-pakke, der gør det nemt at komme i gang med Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Vores dedikerede team er parat til at introducere dig til dette intelligente forretningssystem, der forbinder hele din virksomhed i ét samlet forretningssystem. Gennem en samlet økonomisk platform sikrer vi, at dine it-systemer er intergrerede og fungerer sammen, hvilket skaber en mere effektiv forretningsproces.

Løsning sikrer en brugervenlig oplevelse og et solidt fundament for at optimere din virksomheds præstationer.

Skal vi hjælpe dig i gang med at digitalisere din forretning med Microsoft 365 Business Central?

Vi står klar til at hjælpe dig med at drive en effektiv forretning i skyen.