Opgrader din Dynamics NAV-licens til Business Central

Slut med store opgraderingsprojekter

OPGRADER FRA NAV TIL BUSINESS CENTRAL

Bruger du en NAV-løsning i dag, så er der mange gode grunde til at opgradere fra NAV til Business Central. Microsoft Dynamics NAV (tidligere Navision) er blevet erstattet af den nye cloudbaserede Dynamics 365 Business Central. Det er stadig den samme løsning og teknologiske platform som NAV, men det er en opgradering med endnu flere fordele.

Er du klar til at opgradere din NAV til Business Central?

365 Business Central er en mere moderne og fremtidssikret løsning, som tilbyder en lang række nye cloudfunktioner og features, der ikke kun understøtter øget effektivitet, men også styrker jeres konkurrenceevne.

Når du konverterer til den cloudbaserede version, vil Business Central tage over, hvor NAV slipper. Det er en standardløsning, hvor du stadig bevare fleksibiliteten ved individuel tilpasning samt mulighed for installation af relevante Microsoft certificerede Extensions/Apps, alt efter behov for effektivisering af processer og overblik.

Løsningen opfylder de nyeste standarder og teknologier og overholder lovgivningsmæssige krav om opbevaring af bilag digitalt.

Den seneste version opdateres automatisk månedligt med forbedringer samt to årlige opgraderinger, så du altid har det mest optimale og fremtidssikrede forretningssystem.

Vil du vide mere om fordelene ved opgradering, så hent databladet nedenfor:

Stadig ikke overbevist om, at 365 Business Central er det rigtige for jer?

CURABIS tilbyder at opgradere din NAV-løsning til Business Central med et effektivt  konverteringsværktøj, så du trygt kan læne dig tilbage og ikke længere bekymre dig, om du sidder tilbage med et forældet system.

Du er altid velkommen til at tage fat i os for en uforpligtende snak, om jeres muligheder for at komme videre fra en NAV

Vi står klar til at hjælpe dig med dit sidste store opgraderingsprojekt

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan udfordre jer til at skabe en bedre bundlinje med en forretningsløsning i skyen.