CURABIS 3-2-1 Take Off til rapportering med Power BI

Få succes med visuel præsentation af data for hele organisationen

EFFEKTIV INDSIGT MED POWER BI TIL RAPPORTERING

Har du brugt Excel og Pivot til rapportering i din virksomhed, så lad os hjælpe dig med at løfte din ledelsesrapportering til næste niveau. Microsoft Power BI giver din virksomhed øget indsigt ved at gøre dine KPI’er synlige. Dette vil påvirke hele organisationen ved, at alle medarbejdere får adgang til samme information, og vil dermed sikre, at alle medarbejdere går i samme retning.

Værdifuld indsigt på tværs af virksomheden

Forstå dine data og træf hurtige beslutninger

Effektiv datavisualisering og analyse er afgørende for moderne virksomheder, og Power BI leverer præcist dette. Med Power BI kan du omdanne komplekse data til meningsfulde indsigter på en brugervenlig platform.

Power BI tilbyder realtidsanalyser, interaktive rapporter og dashboardfunktionalitet, hvilket giver dig mulighed for at træffe hurtige og informerede beslutninger. Denne kraftfulde værktøjskasse gør det nemt at forstå dine data, identificere trends og dele indsigter på tværs af organisationen.

Med Power BI kan du øge effektiviteten, optimere processer og styrke din virksomheds beslutningstagning. Uanset om du arbejder med finansielle data, salgstal eller operationelle nøgletal, vil Power BI være din trofaste partner til at skabe værdifulde indsigter og fremme din virksomheds succes.

Hvad betyder Power BI 3-2-1?

Sådan kommer du godt i gang med Power BI

CURABIS har udviklet en metode, som sikrer dig, at Power BI forankres i hele din virksomhed. Vi gennemfører en workshop på tre dage, hvor dine strategiske og taktiske målsætninger gennemgås og analyseres i forhold til dit datagrundlag.

Når analysen er gennemgået og godkendt, er vi klar til at gå i gang med de tekniske udfordringer.  I samarbejde med dig og din virksomhed visualiserer vi herefter dine nuværende rapporter og opfølgningsredskaber. For at sikre en stabil opstart, sker det med tætte iterationer, som involverer dine nøglemedarbejdere.

Den sidste dag ruller vi Power BI ud i din virksomhed. Vi underviser din organisation i de nye værktøjer for at sikre, at alle kommer sikkert fra start.

Vil du læse mere om, hvordan du kommer godt i gang med Power BI, så hent databladet nedenfor:

Er du klar til Take Off?

CURABIS gør det nemt for dig at komme i gang med Power BI

3-2-1 er vores tilgang til at sikre, at du vil lykkes med implementering af Power BI i jeres virksomhed. Vi hjælper dig med at præsentere dine data på en let og overskuelig måde over for din organisation.

Med en Power BI implementering af CURABIS får du:

  • Bedre overblik over dine data
  • Forbedret opfølgning igennem en fælles sandhed af data
  • Øget bundlinje

 

Ud over bedre overblik over dine data, siger vores erfaring, at du ydermere får topmotiverede medarbejdere med fokus på at nå deres mål.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan du kommer i gang med Power Bi inden for faste økonomiske rammer.

Vi har specialister, som hjælper dig på vej!

Få hjælp til Power BI rapportering. Vores mangeårige erfaring med ledelsesrapportering gør, at vi kender til meterien.