Råd og vejledning til digitalisering af dit næste projekt

Professionelt håndværk til tiden

SPECIALISERET I RÅD OG VEJLEDNING AF BUSINESS CENTRAL

CURABIS tilbyder råd og vejledning af dine digitaliseringsprojekter gennem vores højtkvalificerede IT- og forretningskonsulenter. Vores konsulenter har indsigt i mange forskellige brancher, og har altid særlig fokus på din forretning og dine specifikke behov. De kan deltage i jeres projektteam eller som individuelle specialister.

Sådan tilbyder vi råd og vejledning til digitalisering

Udvikling, kommunikation og proaktiv ekspertise

  • Effektiv og forretningsdrevet udvikling, præcis kommunikation og en pålidelig og proaktiv arbejdsindsats er resultatet af en professionel konsulentindsats.
  • At sidde inde med den rette viden på rette tidspunkt er som oftest afgørende for, om du og din virksomhed kan løse udfordringer og projekter til tiden.
  • Professionel rådgivning og sparring

 

Kontakt os, hvis du har brug for sparring til dit næste digitaliseringsprojekt.

Værdifremmende forretningsudvikling

Forretningskonsulenter, som forstår dine behov

Som din partner inden for Microsoft Dynamics 365 Business Central, forpligter vi os ikke kun til at opfylde Microsofts krav, men også til at imødekomme dine ønsker vedrørende kompetencer og kundefokus.

Vores systemkonsulenter har over 15 års erfaring og besidder en omfattende ekspertise inden for analyse, design, udvikling, projektledelse og implementering af Dynamics 365 Business Central. Deres erfaring spænder fra Navisions DOS-baserede løsninger til de nyeste .NET og AL-teknologier.

De har håndteret nogle af landets mest komplekse opgaver og arbejder med både vertikale løsninger, tilpasninger og installation af tilføjelsesprodukter til din eksisterende Microsoft Dynamics-løsning, uanset platform.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med råd og vejledning med et succesfuldt digitaliseringsprojekt.

Skal vi også hjælpe dig i gang med digitaliseringen i din virksomhed?

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at få det bedste ud af din forretning.

Hvad siger vores kunder