Keep Current - din sikkerhed for at Business Central fungerer optimalt

Support og vedligehold af din Business Central

KEEP CURRENT - SUPPORT OG VEDLIGEHOLD

CURABIS forstår vigtigheden af at holde jeres løsninger i topform, og derfor har vi skabt konceptet "Keep Current." Dette koncept sikrer, at jeres løsning altid fungerer optimalt, uanset hvornår og hvor komplekse opdateringer eller ændringer forekommer.

Kontinuerlig Drift og Opdateringssupport for Microsoft Dynamics 365 Business Central

Support og vedligehold af Microsoft Dynamics 365 Business Central

Efter en vellykket migrering eller konvertering til Microsoft Dynamics 365 Business Central overvåger og kontrollerer vi, at de månedlige opdateringer samt de to årlige opgraderinger fra Microsoft altid fungerer og virker efter hensigten på jeres løsning. Samtidig bliver installerede Microsoft certificerede tillægsløsninger (Extensions og Apps) fra blandt andet Contina, ForNav, Apport Systems og Tasklet Factory overvåget og opdateret til nyeste versioner.

Optimering af vækstmuligheder

Når du har brug for konstant overvågning, support og vedligehold

Vi er specialister i at identificere og fjerne din virksomheds hindringer for vækst og værdiskabelse, så har du brug for overvågning, support og vedligehold af dine systemer, så tag fat i os. Vi sidder også klar, hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller brænder du for at diskutere muligheder inden for digitalisering i jeres virksomhed?

Tag kontakt for systemovervågning, support og digitalisering

Hold styr på drift og opdateringer for Microsoft Dynamics 365 Business Central

Lad os være jeres partner i at sikre en problemfri drift. Uanset om I har behov for systemovervågning, daglig support eller ønsker at optimere jeres digitale processer, sidder vi klar til at hjælpe. Tag fat i os, og lad os sammen sikre, at jeres løsninger er i trit med tidens krav og altid lever op til jeres forventninger.

Hør hvad vores kunder siger

Kontakt os for systemovervågning, support og digitalisering

Vi sidder klar til at hjælpe med support, service og optimal vedligeholdelse.