Har du brug for online support på Business Central?

Vores team er klar til at hjælpe dig videre

FÅ HURTIG OG EFFEKTIV SUPPORT PÅ BUSINESS CENTRAL

Vi tilbyder effektiv support på dine udfordringer inden for Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vores supportteam består af fagfolk, der sidder klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning, så du hurtigt kan komme videre – uanset hvilke it-udfordringer du er løbet ind i. 

Book online support

Udfyld venligst felterne i formularen, så vender kontakter vi dig inden for 24 timer.

Jeg accepterer
Når jeg trykker på "Send besked", accepterer jeg at modtage digital kommunikation fra CURABIS om nyheder, produktinformation, kampagner eller invitationer til begivenheder. Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet.

Support hos CURABIS

Kontoret har åbnet mandag-fredag kl. 9.00-17.00, men du er velkommen til at skrive til os hele døgnet.

Kontakt os på vores supportnummer + 45 26 29 29 eller ved at skrive til support@curabis.dk

Vi kontakter dig inden for 24 timer og aftaler et tidspunkt, som passer dig.

Guide til TeamViewer

Her får du hurtigt support på Business Central

For at få online support skal du trykke på nedenstående TeamViewer link, der vil guide dig videre til support-programmet. Når du har hentet support-programmet, trykker du på KØR. Herefter får vi mulighed for at ”overtage” din skærm, og hjælpe dig med det samme. Forbindelsen er sikker og du vil hurtigt komme videre.

Fordele ved online support

Øjeblikkelig respons på eventuelle udfordringer eller spørgsmål

Online support åbner op for fjernadgang, hvilket betyder, at vores tekniske eksperter ikke nødvendigvis behøver at være fysisk til stede for at løse dine problemer. Dette reducerer omkostningerne ved rejser og besparelser i tid, hvilket er særligt værdifuldt i en digitaliseret forretningsverden.

Samlet set bidrager online support til at skabe en mere responsiv, omkostningseffektiv og proaktiv tilgang til teknisk support, hvilket er afgørende for virksomheders succes i den moderne forretningsverden.

Med online support accelererer vi fejlfinding og løsningsprocessen, som minimerer nedetid og øger produktiviteten i din virksomhed.

Udvikler ved skrivebord med pc skærme

Vi sidder klar til at hjælpe dig videre!